2 Kasım 2013 Cumartesi

kap şunlu bebek hırkası ve minik patikleri :)



patikler çok şeker çok tatlı hem sevdim hem ördüm ..
vahla bir yemediğim kaldı 


Markası olan  Nako Saten,  üç çile den  ördüm çok kolay herkesin bildiği  klasik boyundan başlama tekniği.

 çok severek hediye ördüğüm baklava adlandırılan örnek ayrı bir güzellik katı,daha doğmamış be bişimizin cicileri hazır küçük meleğimizi sabır sıklıkla bekliyoruz.Allah sağlıklı sı hatlı doğusun ve annesini bir avazda kurtarsın.



5 yorum:

  1. çok güzel olmuş Afife hanım, çok beğendim inşaAllah sağ salim dünyaya gelir hayırlısıyla da giyer cicilerini. :) ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  2. Afife Hanım merhaba çok cici bir takım olmuş ne kadar zevkli değil mi bebek kıyafetleri örmek ellerinize sağlık ayrıca süslediğiniz telefon kaplarına da bayıldım ben yapıcam 1 tane çok şık olmuş gerçekten
    hoşçakalın sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en çok bebek cicilerini örmeyi seviyorum naz torunuma neler neler ördüm bir görseniz ama şimdi kızım yasemin naza çeşit çeşit kıyafetler dikiyor .telefon kapları beğendiniz için teşekkür ederim. Siz de yapa bilirsiniz çok kolay maliyeti de çok ucuz almayan kalksanız çok çok pahalı.kızlarımla birlikte başka modeller daha yaptık bunun sonu yok hediye olarak da çok uygun şimdilik kolay gelsin .:)

      Sil
  3. harika olmuş ellerinize sağlık bu aralar bende hediye bebek kıyafetleri örüyorum sizin örnekler patik modeli tam istediğim gibi olmuş çocuklar büyüyünce elde model kalmıyor blog arkadaşlarınkinden faydalanıyorum size de kolay gelsin sevgiler :))

    YanıtlaSil