27 Mayıs 2013 Pazartesi

Cennet Papağanlarım :))


Evimizin neşe kaynağı çok seviyorum bir de amerikan cocker  sağıdık köpeğim var.Bu aşk kuşları size anlata anlata bitiremem çok zekiler bir o kadar kurnazlar.



Bu anne can kuşum ona eş aldık tan sonra bir sabah baktım 4 yumurta yapmış çok sevindik bu kadar erken yumurtlamasını beklemiyorduk,inşallah aksilik olmasa küçük yavrularımız olacak sizlerle paylaşmak istedim.




Çok tatlı sevimli bir kare.Annelik başka bir duygu, yumurtaları soğumasın diye sadece yemek için kalkıyor.


8 yorum:

  1. kıyamam yaa ne kadar şirinler onlar öylee...
    İçimm gitti. yaklaşık 1 yıl önce benim de cennet papağanım vardı kaçırdım o kadar üzülmüştüm ki şimdi yeniden aklıma geldi. Babam onun yerine sultan papağanı aldı ama bu çok farklıydı hiç unutamam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. .meraklı olduğum için internetten çok araştırdım.Ah ya ben de ilk aynı cins kuşumu terasta bir kedi tarafında kaçırılmıştı.Bir daha hayvan beslemeyeceğim diyorum, Çünkü çabuk bağlanıyoruz ailece sonra üzülüyoruz eve bağımlı kalıyoruz,olsun hayvan sevgisi her şeye değer köpeğim paşa içinde geçerli onu da bir daha ki sefere tanıtacağım:)

      Sil
  2. Çok tatlılar maşaAllah! :)

    YanıtlaSil
  3. Çok şirinler ne kadar minikler çok seviyorum ben bunları:)Maşallah onlara rengarenkler;) İnşallah yavruları da görmek kısmet olur, çok merak ettim çünkü:)) Sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bizde ailece merak ediyoruz sonucu inşallah iyi haberle bildiririm sizlere...

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hey canla sonucu bekliyoruz:)))

      Sil